Oho! Nyt meitä on kuus!!

24.1.2017

Nonii vois pikkuhiljaa heittää tällä hiljaiselolla vesilintua ja täräyttää tulikuumille nettiaalloille pientä päivitystä mitä ollaan teidän selkänne takana juonittu! Eikä yhtään sen vähäisempää kuin että kasvatettiin Overtaken uljasta rivistöä yhdellä jäsenellä. Hyvät naiset ja herrat, uusi kosketinsoittajamme Lassi "Lassi" Pentikäinen!!!! Lassin myötä meidän biisit on noussu ihan uudelle ulottuvuudelle ja sitä pääsette todistamaan Granden keikalla 4.2. Luvassa on myös uusia biisejä. Kannattaa siis olla paikalla!!

Rumpalin paikka täytetty!

26.3.2014

No siinähän ei kauaa nokka tuhissu. Uusi rumpali löytyi ensimmäisestä koesoittajasta. Jo vuosia lukemattomissa kokoonpanoissa rumpuja paukutellut lahjakkuus nimeltä Tomi "Tomi" Piirainen!! Pari biisiä, pientä jamittelua, tupakan mittainen neuvonpito... Overtake sai uuden rumpalin. Siinä ei ollu kahta sanaa!!

Overtake hakee uutta rumpalia!!!

9.3.2014

Etsimme ammattitaitoista ja monipuolista kaveria, jolla on suurta intohimoa musiikkiin ja keikkailuun. Ja se on plussaa, jos on soittanu jotaki muutaki ku heviä. Ottakkee rohkeasti yhteyttä. Kaikki on tervetulleita koesoittoon! Yhteydenotot mielellään facebookissa yv:llä tai sähköpostiin (band@overtake.fi)

Lisää isoja uutisia!!

9.3.2014

Valitettavasti joudumme ilmottamaan, että pitkäaikainen rumpalimme Erno Korhonen on jättäytynyt bändistä mm. ajanpuutteen ja muitten musiikkiprojektien takia. Suuret kiitokset Ernolle yhteisistä vuosista! Toivotamme onnea ja menestystä uusille projekteille!

Isoja uutisia!!

11.12.2013

Soittajavaihdoksia, valitettavasti pitkäaikainen kitaristimme Mika Lintula on henkilökohtaisista syistä jättäytynyt bändistä. Mitään draamaa ei Mikan eroamiseen liity, vaan suurin syy oli ajanpuute. Ei voi sanoin kuvailla, kuinka hienot 12 vuotta meillä oli!! Paljon olisi hienoja tarinoita kerrottavana ja vielä enemmän tarinoita jotka eivät päivänvaloa kestä ; ) Iso kiitos ja v...ielä isompi kumarrus näistä vuosista!

ps. nähdään pilkillä..

Mutta kaikesta huolimatta, uudet tuulet puhaltaa..
Uusi kitaristi Overtaken riveihin löytyi yllättävän läheltä..
Hyvät naiset ja tytöt..
Joona "Joona" Riipi!!
Tuo tanssiva kitaristi joka tunnetaan bändeistä TreaTmenT ja Pohjoistuuli. Muutaman yhteisen keikan perusteella voimme sanoa Joonasta sen, että kaveri sopii Overtakeen niin soittotaidon ja lavameiningin puolesta!! Täydellisesti!

Paljastuksia tulevasta:
Overtakella on tällä hetkellä työn alla ensimmäinen täyspitkä albumi. Päivitellään tänne sitten uutta tietoa levystä uutisten, kuvien ja videoiden muodossa lähiaikoina.

-Overtake-

1-5 / 18 >>